Tävlingsbidragen i EM 2016

Tävlingsbidrag EM 2016

Baeda Skulpturerna. Fotograf:

Baeda Skulpturerna

jpg - 977 Kb - 4619 x 5410 pixlar

Chokladskulpturen. Fotograf:

Chokladskulpturen

jpg - 768 Kb - 4862 x 7285 pixlar

Desserten 2. Fotograf:

Desserten 2

jpg - 835 Kb - 4912 x 7360 pixlar

Detalj 54. Fotograf:

Detalj 54

jpg - 926 Kb - 7360 x 4912 pixlar

Detalj Dans. Fotograf:

Detalj Dans

jpg - 824 Kb - 4855 x 6886 pixlar

Detalj Gudinna. Fotograf:

Detalj Gudinna

jpg - 932 Kb - 4912 x 7360 pixlar

Detalj Mask Och Siffra. Fotograf:

Detalj Mask Och Siffra

jpg - 891 Kb - 4912 x 7360 pixlar

Detalj Studio 54. Fotograf:

Detalj Studio 54

jpg - 764 Kb - 7360 x 4912 pixlar

Diskuterar Lyftet. Fotograf:

Diskuterar Lyftet

jpg - 960 Kb - 7360 x 4912 pixlar

Lagbild 6 P Med Loggan. Fotograf:

Lagbild 6 P Med Loggan

jpg - 960 Kb - 7181 x 4793 pixlar

Sockerskulpturen. Fotograf:

Sockerskulpturen

jpg - 841 Kb - 4912 x 7360 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vår träningslokal har vi hos RIksäpplet i Haninge, Stockholm.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.