Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn
in English
  • Sponsorer
  • Hem /

Sponsorer

Tack vare våra sponsorer och samarbetspartners har vi möjlighet att träna och tävla i internationella tävlingar för att lyfta fram den svenska söta gastronomin. Våra sponsorer är Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster till SBKs - Sveriges bagare & konditorer - medlemmar.

Huvudsponsorer

 

Debic är en del av Friesland Campina, ett av världens största mejeriföretag och har sitt ursprung i Holland och Belgien. Friesland Campina har en kooperativ tradition sedan 150 år och ägas av 13.000 medlemmar och har produktionsanläggningar i 24 länder. Debic är varumärket för den professionella marknaden av konditorer, bagare och kockar. Debic är även en av sponsorerna av Coupe du Monde de la Pâtisserie.

KåKå

KåKå AB

Sveriges ledande leverantör av ingredienser till konditori, bageri och industri. Bland KåKå:s produkter finns bland annat Jästbolaget och Ravifruits frukt- & bärpuréer.

Werners Gourmetservice

 

Werners Gourmetservice

Werners är en importör och restaurangleverantör som i nära relation med sina kunder jobbar med kvalitativa och unika livsmedel såsom tryffel, caviar, Valrhona choklad, illy espresso, desserter, kryddor, olja, vinäger och mycket mer.

Övriga sponsorer och partners